Pizza s kobasicom začinjenom češnjakom
(PIZZA CON SALAME D'AGLIO)
Za 6 osoba
Sastojci:
Za nadjev
400g rajčica
250g kobasice začinjene češnjakom
po 1 crvena i zelena paprika
300g sira asiago
1 šalica punjenih zelenih maslina
12 kaprima nadjevenih srdela
po 1/2 žličice sušene divlje mažurane (origana) i sušenog bosiljka
2 žlice maslinovog ulja
Priprema:
Priredimo tijesto i oblikujemo ga u pogače. Pećnicu ugrijemo na 220*. 2 lima namažemo uljem. Oprane rajčice i kobasicu narežemo na ploške . Paprike narežemo na rezance, sir na kocke. Ploške rajčica i kobasice raspodjelimo po pogačama. Maline raspolovimo i stavimo ih sa srdelama i rezancima paprike na ploške rajčica. Kocke sira raspodjelimo po pizzama, pospemo ih origanom i bosiljkom. Pizze pokapamo uljem i pečemo ih 15-20 minuta u pećnici.
Nema komentara:
Objavi komentar